štvrtok 25. apríla 2013

Imagine s Harrym pre Kaťa Štěrbová

Imegine pre Kaťa Štěrbová
Chcela si imagine s Harrym. Úprimne, napísala som pre teba imagine asi štyrikrát a stále som s ním v polovici sekla, vymazala ho a začala písať od znova. Nakoniec som z neho urobila trošku fantazy, dúfam, že sa na mňa za to nenahneváš :D I hope you like it :D *♥*♥BP♥*♥*




Welcome to Eternity.....


Čierne čipkované tangá, čierna čipkovaná podprsenka a biely saténový županček. "Som pripravená" šepla som si sama pre seba, keď som sa obzerala v zrkadle. Zasmiala som sa. Viem čo na Harryho platí. Výhodou je aj to, že mu dokážem čítať myšlienky. A nie len jemu. Všetkým okolo seba. Som predsa upír. Zišla som dolu do kuchyne. Harry sedel na barovej stoličke a raňajkoval. Otvorila som chladničku a jemne sa nahla, akože niečo hľadám.
"Bože! To je riťka! Tak ju ošukať hneď tu a teraz! Bože Styles! Na čo to myslíš! Ona je nežne dievča... Ale strašne sexy nežne dievča." kričali jeho myšlienky. Pousmiala som sa. Zavrela som chladničku a otočila sa k nemu. Nahla som sa cez pult a pobozkala ho jemne na pery. Jeho pohľad zablúdil do môjho výstrihu. "Bože to sú ale kozičky! Ach Styles! Prestaň už, ty nadržanec!!!.... Ale tie jej dokonalé prsníky.... Tak už prestaň Styles! Radšej jej povedz niečo milé!!" blúdili mu hlavou myšlienky, zatiaľ čo sme sa hypontizovali pohľadmi.
"Vieš, že ťa ľúbim, Katy?" spýtal sa nahlas. /Dúfam, že ma nezabiješ, že som poangličtila tvoje meno./
"Aj ja ťa ľúbim, banánik môj." povedala som a obdarila ho tým najkrajšim úsmevom, aký som dokázala vystrúhať. Podišla som k nemu a vášnivo ho pobozkala. Stiahol si ma k sebe na kolená bez toho, aby prerušil naše bozky. Harry mi rukami rozviazal opasok na župane a rukami mi blúdil po mojom takmer nahom tele.
"Bože! Ona je tak úžasná, tak sexy. A tak úžasne vonia! Tie jej bozky, to jej dokonalé telo. Všetko je len a len moje. Môj Bože! Tak hrozne ju chcem." behalo mu hlavou. Tie myšlienky mi lichotili. A to že ma chce, som vedela bez toho, že by som si musela čítať jeho myšlienky. Obsah treniek mu totiž značne nabral na veľkosti. Vstal zo stoličky a vyzdvihol si ma pevnejšie do náruče. Nohy som mu automaticky obmotala okolo pása. Začala som mu bozkávať krk a bojovala s chuťou zahryznúť sa do neho. Jemne som sa pritom vlnila v jeho náručí a párkrát sa pritom obtrela o jeho kamaráta. On vždy slastne zavzdychal a zastal, takže nám cesta do spálne trvala neskutočne dlho.
"Malá dračica! Ona ma snáď urobí skôr, ach, ako dôjdeme do spálne." blúdilo Harrymu hlavou. Páčilo sa mi, ako ma nazval. Malá dračica.Hazza je najlepší milenec, akého som kedy mala a za tých pár stoviek rokov, je to podľa mňa dosť dobré. Taktiež je jeden z mála, čo sex so mnou prežil. Väčšinu svojich partnerov som potom zabila. onečne sme sa prepracovali do spálne.
"Že nechceš predohru?" spýtal sa tým svojim nadržaným sexy hlasom. Záporne som pokrútila hlavou. Zbavila som ho treniek, čo bolo jediné oblečenie, čo na sebe mal. On ma zatiaľ zbavil podprsenky a táng. Chvíľu očami skúmal moje nahé telo, akoby ho nikdy pred tým nevidel.
"Bože! Ona je tak nádherná. A zároveň tak milá, jemná, romantická. Bože, ako ju milujem. Naozaj ju milujem, nielen jej telo...." hovorili Harryho myšlienky, zatiaľ čo očami blúdil po mojom tele. Usmiala som sa.
"A ten jej úsmev...... Milujem ju! Určite ju milujem!" 
"Milujem ťa, Kate, chcem byť s tebou naveky...." šepol a nežne ma pobozkal. Potom sme sa už oddali jeden druhému. Slastné vzdychy sa niesli našou spálňou. Harry zrýchľoval prírazy a pomaly, ale isto nás oboch viedol k vrcholu. S hlasným výkrikom našich mien sme sa obaja v rovnakú chvíľu urobili. Harry sa unavene zvalil vedľa mňa. 
"Naozaj chceš ostať so mnou naveky?" spýtala som sa. Harry sa mi zadíval do očí. 

"Naveky a ešte dlhšie." šepol. "Lebo ťa milujem." dodal.
"Bude ťa to bolieť miláčik, ale ináč to nejde. Ale budeme spolu večne." povedala som. Harry sa na mňa zadíval z otázkou v očiach. Ukusla som sa do zápästia, kde sa okamžite vytvorila krvavá ranka. Natlačila som mu zápästie k ústam. 

"Pi!" prikázala som mu. Pil z môjho zápästia a mne to spôsobovalo úžasnú rozkoš. Keď som usúdila, že má v sebe dosť mojej krvy na to, aby sa udiala premena, odtiahla som svoje zápästie od jeho úst.
"Prepáč mi to miláčik. Musím ťa zabiť, ale ináč to nejde." šepla som a zlomila mu väzy. Po asi dvoch hodinách sa prebral.
"Vitaj vo večnosti, miláčik." povedala som a pobozkala ho....

 ty

 tvoj outfit






3 komentáre: