nedeľa 14. apríla 2013

Nenávisť je vždy len prezlečená láska Part 3



Title: Nenávisť je vždy len prezlečená láska
By: Beatrix Pinekely
Part 3 - Drunk?



Harry:
Na večierku toho veľa vypila. Bola opitá. Musel som ju vziať domov. Odniesol som ju do spálne, položil na posteľ a chcel odísť.
"Harry! Harrynko môj milovaný ostaň pri mne," povedala a natiahla sa za mnou. Bola však veľmi na kraji postele, stratila rovnováhu a spadla. Skončila pod posteľou.
"Bože, Caroline! Dávaj na seba trošku pozor," povedal som a pomáhal jej vstať. Musel som ju podopierať, nevládal už ani stáť rovno. Zdvihla ku mne hlavu.
"Ty si tak sexy, Harry. Zbožňujem ťa! Milujem ťa! Chcem ťa!" povedala. Vzápätí ma pobozkala.
"Caroline! si opitá! Nevieš, čo robíš!" povedal som a snažil sa ju uložiť späť do postele. Stiahla ma na seba. Ležal som na nej, naše tváre boli od seba vzdialené len pár centimetrov. Zadívala sa na mňa svojimi prekrásnymi modrými očami.
"Milujem ťa, Harry. už nevládzem predstierať, že ťa nenávidím," povedala.
"Čože?" spýtal som sa šokovane. Nemohol som uveriť vlastným ušiam.
"Milujem ťa," zopakovala a znova ma pobozkala. Nebol som si istý, či práve vytriezvela a rozhodla sa byť úprimná, alebo je úplne na mol a nevie, čo hovorí. Ten jej bozk bol taký vášnivý! Začal som spolupracovať. Bozkávali sme sa, najprv nežne, potom sa prevrátila. Zrazu ležala ona na mne. Začala mi rozopínať košeľu. Rozipsovala si šaty a hodila ich niekde do izby. Ešte stále sme sa bozkávali. Znovu sme sa prevrátili. Ležal som nad ňou.
"Toto nesmieme, Caroline," povedal som a odtiahol sa.
"Prečo? Nepáčim sa ti?" spýtala sa.
"Páčiš sa mi. Strašne sa mi páčiš, ale si opitá. Budeš to ľutovať," povedal som. Vzal som paplón a prikryl som ju. Vstal som a chcel som odísť.
"Prosím, ostaň," povedala. Ľahol som si späť k nej. Usalašila sa mi v náručí s hlavou na mojej hrudi.
"Za toto ma ráno zabiješ," poznamenal som. Už ma nevnímala, spala.


Caroline:
"Dobré ránko," povedal, keď som otvorila oči. Ležal so mnou v jednej posteli. Ležal pod mojim paplónom a objímal ma. Bol to príjemný pocit. Najradšej by som tak ostala ležať navždy. Ale nešlo to.
"Čo robíš v mojej posteli?!" zasyčala som na neho.
"Spím. Veď si ma večer stade nechcela pustiť," povedal.
"Spali sme spolu?" spýtala som sa. Harry sa na mňa zadíval svojimi krásnymi očami.
"Neviem, v ktorom význame slova sa pýtaš. V jednej posteli sme spolu síce spali, ale neboj sa. K ničomu inému ako ku spánku nedošlo.Ty si zo včera fakt nič nepamätáš?" spýtal sa.
"Nie," zaklamala som, "a vypadni už konečne z mojej postele. A aj z izby," povedala som. Odišiel.


Harry:
"Spali sme spolu?" spýtala sa. Pohrával som sa s myšlienkou odpovedať, že áno. Zadíval som sa jej do očí. Snažil som sa zistiť, akú odpoveď očakáva.
"Neviem, v ktorom význame slova sa pýtaš. V jednej posteli sme spolu síce spali, ale neboj sa. K ničomu inému ako ku spánku nedošlo," povedal som nakoniec. Vydýchla si. "Ty si zo včera fakt nič nepamätáš?" spýtal som sa. Bol som zvedavý.
"Nie," odpovedala, "a vypadni už konečne z mojej postele. A aj z izby," povedala. Odišiel som do svojej izby. Šiel som sa osprchovať. Niekto pri dverách zazvonil.
"Harry! Zvonček!" zaziapala zo svojej izby.
"Choď otvoriť. Ja som v sprche," odpovedal som jej.
"Fajn!" povedala nahnevane. Zreteľne som počul, ako tresla z dverami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára