sobota 13. apríla 2013

Výhra alebo pád

Imagine - Louis 18+

Výhra alebo pád



Teším sa, no zároveň sa bojím dnešného večera. O ôsmej príde môj najlepší kamarát Louis a budeme spolu pozerať filmy. Ja mám ale aj iné plány. Dnes večer ide oveľa! Buď získam priateľa, alebo navždy stratím najlepšieho kamaráta. Iná možnosť nie je. Milujem Louisa a už to nedokážem ďalej tajiť. Dnes ho buď získam, alebo navždy stratím. V šetko už je pripravené! Chýba iba autentická škvrna od pepsikoly na mojom oblečení, ako výhovorka prečo Louisovi otvorím dvere zabalená len v uteráku. DVDčka sú na stole, pepsi a popcorn tiež. Je pol ôsmej. Idem si zasviniť šaty od pepsi a potom do sprchy. Mala by som to stihnúť tak akurát!

Len čo som vyšla zo sprchy, zvonček zazvonil po prvýkrát. Usmiala som sa. Zabalila som si vlasy do uteráku a do druhého som zabalila seba. Zbehla som dolu k dverám. Medzitým už zvonček zvonil po tretíkrát.
"Ahoj Mrkvička!" povedala som, keď som otvorila dvere!
"Ahoj mandarinka!" povedal. No čo, keď ja vítam prezývkou, tak aj on. Tu prezývku mi vymyslel on. Milujem mandarinky! Rýchlo si ma premeral pohľadom.
"Prepáč, vážne som ťa nechcela privítať takto, ale stala sa menšia nehoda s pepsikolou a bola som celá lepkavá od nej, tak som sa musela ísť osprchovať a som si neuvedomila, koľko je hodín!" vyhovárala som sa.
"To je v poho, mandarinka." zazubil sa. 
"Potrebujem len 5 minút! Počkaj ma v obývačke, mrkvička!" povedala som a rýchlo som sa pobrala ku schodom. "Nechtiac" mi spadol uterák a ja som tam chvíľu stála pred ním úplne nahá.
"Ja som nemehlo. Prepáč! Hneď som späť." povedala som a vybehla na poschodie.
"YES! YES! YES!" poskakovala som si po izbe. Prišiel čas sa obliecť. Vzala som si krátku riasenú sukňu siahajúcu asi do polky stehien a biele, skoro priesvitné tričko siahajúce ani nie po pupok, pod ktorým som namiesto podprsenky mala vrchný diel plaviek. Ešte že bol dnešný deň taký horúci, aspoň mám výhovorku, pre tento outfit. Rýchle som si ešte prefénovala vlasy a zbehla do obývačky.
"Dnes je strašne horúco, nemyslíš?" spýtala som sa Louisa, keď som zbehla do obývačky.
"Áno je." súhlasil. Sadla som si vedľa neho na gauč a spustila film. Pozerali sme Scary movie4, takže som sa k nemu mohla túliť, keď som sa bála. Niežeby bol ten film nejako extra strašidelný, ale túliť sa k Louisovi? Prečo by som trošku nepredstierala, že sa bojím, ak to znamená, že ma objíme okolo pliec a bude mi do ucha šepkať, že to nič nie je, že sa nemám báť? Film skončil.
"Čo ideme pozerať teraz?" spýtal sa.
"Čo toto?" spýtala som a ukázala mu DVDčko.
"Hlavne nezávezne? To som ešte nevidel." povedal.
"Ani ja. Mám to od kámošky. Vraj je to veľmi dobré." povedala som s úsmevom. Ten film je vraj plný erotických scén, ale to som mu nemienila prezradiť. Nech na to príde sám.
"Tak to pusť!" uchechtol sa. Vstala som a vymenila DVDčka v prehrávači. Nezabudla som sa zvodne zohnúť. Spustila som film a sadla si späť k nemu. Už pri prvej trošku erotickejšej scéne skončila Louisova ruka na mojom stehne. No to ešte nebola žiadna výhra. To robí vždy. Dokonca aj Harrymu a chalanom. Asi pri tretej erotickej scéne už mi rukou behal hore dolu po stehne, ale vždy sa zastavil pri leme sukne, ďalej nešiel. Usmiala som sa. Louis si to všimol a náročky zašiel rukou až pod sukňu. Myslel si, že ma tým prekvapí, ale ostal prekvapený on, keď zistil, že nemám nohavičky.
"Tak ty takto?" spýtal sa so šibalským úsmevom.
"No čo? Je tu horúco!" odpovedala som s nevinným úsmevom. Chvíľu sa na mňa pobavene díval, potom sa mi prisal na pery.
"Chcem ťa." zašepkal pomedzi bozky.
"Tak si ma vezmi." odpovedala som mu. Usmial sa a v momente som mala dolu tričko. Rozviazoval mi horný diel plaviek, zatiaľ čo ja som ho zbavovala jeho trička. Znova sa prisal na moje pery. Rukou mi znova vliezol pod sukňu a začal mi dráždiť klitoris.
"LOUIS!" vzdychla som pomedzi bozky a on sa šibalsky usmial. Vošiel do mňa hneď dvoma prstami a ja som zalapala po dychu. Naďalej sme jazykmi bojovali o nadvládu, no keď pridal tretí prst, už som sa nedokázala na bozky sústrediť. Presunul sa na môj krk. Vzdychala som mu do ucha. Pridal štvrtý prst a zakaždým trafil môj bod G. Akoby to ešte nestačilo, začal sa mi hrať s bradavkami. Cmúľal ich a oblizoval.
"Louis!....Bože!.....Louis!" vzdychala som, teda skôr kričala.
"Louis ja...." nestihla som dopovedať. Prehla som sa v chrbtici pod návalom silného orgazmu. Zatmelo sa mi pred očami.
"Som tak dobrý, že až striekaš." uchechtol sa Louis. Ja som mu nedokázala odpovedať, len som rýchlo dýchala a snažila sa upokojiť.
"Bude to veľmi divné, ak sa ti teraz priznám, že som do teba už dlho zaľúbený?" spýtal sa šeptom Louis.
"Nebude mrkvička, aj ja ťa ľúbim." šepla som. Louis sa usmial a nežne ma pobozkal. Prevalila som ho pod seba a vyzliekla mu kraťasy. Sadla som si obkročmo na neho a začala ho bozkávať na krku.
"Zanechala som mu tam cucflek. Trochu som sa na ňom zahniezdila a rozkrokom som sa obtrela o jeho rozkrok. Odmenou mi bol jeho slastný vzdych. Usmiala som sa a pohyb zopakovala
"Y/N! Netráp ma." vzdychol. oslobodila som jeho malého-veľkého kamaráta z treniek. Párkrát som mu po ňou prešla rukou a on znova slastne zavzdychal. Dala som si ho do úst a vyfajčila ho. Vzdychal moje meno.
"Y/N!" zvrieskol posledný krát a urobil sa mi do úst. Poslušne som to prehltla.
"Nemusela si." šepol. Len som sa na neho usmiala. Znova ma prevalil pod seba. Bola som nedočkavá. Chcela som ho mať čo najskôr v sebe. Louis mal však iné plány. Donútil ma si ľahnúť a hlavou zišiel medzi moje nohy. Začal ma uspokojovať jazykom.
"Presvätá.... mrkva!.... Toto.....je...... úža.....sné!!" dostala som zo seba pomedzi vzdychy. Rukami som sa mu hrala vo vlasoch. "Louis!" zvrieskla som na celý dom keď ma už druhýkrát dnes večer doviedol k orgazmu. Vzal ma do náruče a vyniesol ma do mojej spálne. Nežne ma položil na posteľ. Hodnú chvíľu sme sa len bozkávali.
"Berieš tabletky?" spýtal sa. Prikývla som. Pomaly do mňa vnikol a nežne prirážal.
"Viac!" Vzdychla som a on okamžite zrýchlil.
"Louis!" "Y/N" vzdychali sme navzájom svoje mená.
"Loius, ja..." vzdychla som.
"Vydrž ešte láska. Len chvíľočku!" šepol. Prikývla som a snažila sa to čo najviac oddialiť.
"Louis!" vydala som zo seba. Bolo to niečo medzi vzdychom a vzlykom.
"Na tri." šepol. "3.....2.....1! Y/N!" vykríkol.
"Louis!" vykríkla som v tú istú chvíľu. Oboch nás pohltila vlna orgazmu. Louis sa zvalil na posteľ vedľa mňa. Obaja sme prudko dýchali.
"Milujem ťa Y/N! Mandarinka moja, bola si úžasná!" šepkal mi do ucha a zakliesnil si ma vo svojom náručí.
"Aj ja ťa milujem, Louis, mrkvička. Tak som sa bála, že ťa stratím, keď ti to poviem." šepla som.
"Už sa nemáš čoho báť. Som pri tebe a vždy budem." šepol. Začal mi do uška spievať More than this a ja som mu zaspala v náručí. Ešte som cítila, ako nás zakryl dekou, potom som už upadla do hlbokého spánku.....



....Ráno nás oboch zbudilo buchotanie dolu v obývačke. "Louis, Niekto tam je." šepla som.
"To budú len chalani. Spomínali, že sa ráno zastavia." povedal Louis.
"Ale ako sa dostali dnu? Nemajú kľúče." šepla som.
"To je fakt. Idem sa pozrieť." povedal Louis. Niečo zas buchlo.
"Zayn! Dávaj pozor. Asi ešte spia. Nezbuď ich!" okríkol ho známy hlas Bol to Liam.
"Kašli na nich mrkvička. Vráť sa ku mne." šepla som a poklepala miesto na posteli, kde ešte pred chvíľou ležal. Louis sa len usmial a vliezol späť do postele. Položila som si hlavu späť na jeho hruď a načúvali sme, čo tí štyria robia. Po chvíli sme ich počuli dosť dobre, zrejme už boli na poschodí.
"Najprv ideme do hosťovskej, zbudiť Louisa, až potom Y/N." hovoril Niall.
"Máš tú šľahačku Zayn?" spýtal sa Liam.
"A ty máš pierko?" spýtal sa Harry.
"A ty máš ten klaksón?" spýtal sa Zayn.
"Chudáčik, počuješ, čo ti chceli spraviť?" šepla som Louisovi.
"A zrejme aj tebe." odpovedal mi Louis. Počuli sme, ako otvorili dvere hosťovskej izby.
"Tu nik nie je." povedal Harry. S Louisom sme sa uchechtli.
"Tak ideme zbudiť Y/N. Louisa nájdeme neskôr." povedal Zayn.
"Pomoc." šepla som.
"Pšššt!" pošepol mi. Vstal z postele. Z poličky vzal klaskón, čo mi dal pred rokom na narodeniny. Obliekol si trenky a postavil sa vedľa dverí. Dvere sa otvárajú do vnútra, takže keď vojdu, nezbadajú ho. Na chodbe niečo zdunelo.
"Preboha Harry! Ty sa prizabiješ aj na rovnej zemi." zdrbal ho Niall. S Louisom sme mali čo robiť, aby sme sa nerozosmiali.
"Čudujem sa, že sme Y/N ešte nezbudili, pri tom hluku, čo tu robíte." zdrbal oboch Liam. Potichu sa otvorili dvere na mojej izbe.
"Pozrite, ona ešte spí." povedal Harry.
"Buď rád. Keby nespala, mali by sme väčší problém." povedal Liam.
"Kde máš ten klaksón, Harry?" spýtal sa Niall.
"Tu." povedal Harry. Vzápätí sa ozval hrozný zvuk. Bol to však môj klaksón, čo sa ozval.
"Ááááááááá!" zvrieskli chalani a až podskočili. Louis a ja sme sa rozosmiali.
"Kto druhému jamu kope, sám do nej spadne." povedal Louis a ľahol si späť ku mne. Ja som sa len smiala, nevládala som nič povedať. Ako prvý sa spamätal Liam.
"Počkať, vy ste spali spolu?" spýtal sa z nadvihnutým obočím.
"Áno, no a?" odpovedal mu Louis.
"My len, že väčšinou keď si tu, tak spíš v hosťovskej." povedal Harry. "
To bolo, kým som chodil k najlepšej kamarátke a nie k svojej milovanej priateľke." povedal a nežne ma pobozkal. Tí štyria na nás len vypleščili oči.
"Mimochodom, Ešte stále čakám na vysvetlenie, ako ste sa dostali do domu." povedala som.
"No.... my..... budeme dolu." povedali a hneď sa vyparili z izby.
"Tak to by sme mali." povedal Louis a zabuchol dvere.
"Čo tak si zopakovať včerajší večer?" spýtal sa.
"A čo bolo včera večer?" spýtala som sa. "Ty si to nepamätáš?" spýtal sa.
"Nepamätám. Musíš mi to pripomenúť." povedala som. Louis sa šibalsky usmial a vrhol sa na mňa................



Dúfam, že sa vám imagine páčil. :D Nie je to nič moc, ja viem :( *♥*♥BP♥*♥*

2 komentáre:

  1. "Máš tú šľahačku Zayn?" spýtal sa Liam.
    "A ty máš pierko?" spýtal sa Harry.
    "A ty máš ten klaksón?" spýtal sa Zayn.
    :D odpadla som, keď som si to predstavila :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám čas tak čítam tvoje výtvory :D toto je úžasné !! Na niektorých pasážach som sa rehotala jak retardovaná :D

    OdpovedaťOdstrániť