utorok 17. septembra 2013

Jejóóó! Ty si modro - rúúúžový!

 
 
Pohľad Penelope:
"Acacia! Všetko najlepšie!" povedala som jej hneď vo dverách. Veď 17. narodeniny má dievča len raz za život.
"Poď! Ostatné sú už dnu," povedala a ťahala ma za sebou.
"Tak čo, máš niečo?" spýtali sa dievčatá, len čo som vošla dnu.
"Samozrejme. A práve som si spravila pekný malér, lebo ak Logan zistí, že ten alkohol chýba, tak som v riti!" ozrejmila som dievčatám situáciu.
"Ale nepreháňaj. Keď bude malér, vyspíš sa s ním a hotovo! Je po probléme!" mykla plecami Michelle.
"Koľkokrát vám mám opakovať, že s Loganom nechodím!" sykla som po nich. Niežeby som nechcela, ale on ma stále berie ako mladšiu sestričku svojho kamaráta, ktorú si vzal pod ochranné krídla, aby jej veľká Kalifornia, mesto jej snov, neublížila. Áno, som trochu melodramatická.
"Tááák na oslávenkyňu!" zvrieskli sme a vyexovali prvé poháriky.

Pohľad Logan:
Pen povedala, že po ňu mám prísť o pol jedenástej. Vybral som sa teba po ňu. Nevedel som presne, ktorý dom to mal byť, ale našiel som ho ľahko. Štyri dievčatá zjavne v dobrej nálade snažiace sa udržať rovnováhu na rovnej zemi sa nedali prehliadnuť.
"Penelope Evangelina Sparks! Čo to má znamenať?" povedal som nahnevaným tónom.
"Logan Wade Lerman! Čo to má znamenať?" zopakovala, akurát že svoje meno vymenila za moje. Hneď potom aj s ostatnými vybuchla do smiechu.
"Penelope okamžite padaj do auta!" zvrieskol som. Ona sa len zahihňala.
"Jejóóó! Ty si modro-rúúúúžový!" Zvolala.
"Penelope, okamžite padaj do auta, ináč volám tvojmu bratovi," povedal som jej. Toto na ňu fungovalo vždy. Hneď šla k autu.
"A pokiaľ ide o vás tri, okamžite volám rodičom!" povedal som. Obvolal som rodičov všetkých troch. Potom som nasadol do auta a viezol Pen domov.
"Odkiaľ ste mali ten alkohol, Penelope?" spýtal som sa.
"To ti nepoviem. Škit!" zaštikútala. Bolo zvláštne, že sa jej neleskli oči, ako keď je človek opitý.
"Ak doma prídem na to, že mi chýba čo i len jedna fľaša alkoholu, tak si ma neželaj." upozornil som ju.
"Veď ja si ťa ani neželám! Ja si želám Taylora Lautnera!" povedala a vyplazila na mňa jazyk.
"Pche! Čo na ňom všetky vidíte?" povedal som nechápavo.
"Hmmm... Jeho sexy telo, jeho príťažlivé oči. Jeho sexy telo! Jeho svaly! Jeho sexy telo." Priam až vzdychala. Trošku ma to urazilo. Ja snáď nie som ani trošku sexy?
"Aby si vedela, toto je posledná oslava, na ktorú som ťa pustil," povedal som jej.
"Aj ty si trošku sexy," povedala a moju vetu ignorovala. Zvyšok cesty bola ticho. Doma som ju dovliekol do jej izby a šiel skontrolovať kuchyňu. Chýbalo 5 fliaš vodky.
"Penelope! Aby si vedela, máš zaracha. Od pondelka len do školy a domov. A opováž sa to raz nedodržať!" S tými slovami som doslova vletel do jej izby.
"Ešte stále si modro - rúúúžový," zahihňala sa. Až teraz som si všimol, že je vyzlečená a že predo mnou stojí len v podprsenke a tangách. Čiernych čipkovaných. Tie zbožňujem.
"Prečo si preboha vyzlečená?" Spýtal som sa.
"Chceš vedieť, kde si modrý a kde rúžový?" Spýtala sa. Moju otázku znova ignorovala.
"Nie, diky," odpovedal som.
"Chceš vedieť kde si modrý a kde rúžový? " Spýtala sa znova.
"Nie," odpovedal som jej znova.
"Chceš vedieť, kde si modrý a kde rúžový?"
"Tak fajn, hovor," rezignoval som.
"Tak tu," povedala a pobozkala ma na pery. Ostal som strnulo stáť.
"Potom tu," šepla a pobozkala ma na krku, "a tiež tu a tu," dodala a dotkla sa mojich bradaviek, "si modrý."
"Aha," odpovedal som stroho.
"A ešte tu." Dodala a dotkla sa cez nohavice môjho rozkroku. Pritom sa mi pozerala do očí s drzým úsmevom na perách.
"Nebuď drzá!" Povedal som jej a odtiahol jej ruku z môjho rozkroku.
"Aj tak ma chceš," šepla a drzý úsmev sa zmenil na samoľúby. Ako si ksakru môže byť taká istá? Ale mala pravdu. Páčila sa mi. A to už dlho. Ale ak by som si s ňou niečo začal, jej brat ma zabije.
"Ale no tak! Obaja to chceme. Obaja to potrebujeme." Znova ten jej drzý úsmev! Keď sa tak usmieva, je ešte krajšia! Ach...
"Nie, to nesmieme," povedal som rozhodne.
"Dnes v noci smieme, čo len chceme," šepla a doslova hypnotizovala moje pery.
"Pen..." začal som.
"Prosím," šepla a prisala sa na moje pery. Spolupracovať? Nespolupracovať? Ach... Jej bozk, bol tak sladký. Jej pery chutili po jahodách. Poddal som sa. Strhla sa medzi nami prudká vojna jazykov, ktorú som s prehľadom vyhral. Zachmúrila sa na mňa. Hneď na to začala druhú. Vždy posadnutá víťazstvom, nikdy neprehráva. Lenže v tejto oblasti som a vždy budem víťaz ja! Tentoraz som však povolil. Nechal som ju vyhrať. Nech má dievča radosť. Počas bozkávania sme sa už presunuli na jej posteľ. Ležala na mne, čo sa mi ani trošku nepáčilo! V sekunde sa to zmenilo. Nesúhlasne zamrmlala.
"Niečo sa ti nepáči?" spýtal som sa s úsmevom.
"Že si hore!" odpovedala. Zasmiala som sa. Moja ruka pomaly putovala medzi jej nohy. Odhrnul som ten pásik táng na bok a začal jej rukou trieť klitoris. Privrela oči a slastne vzdychla.
"Už sa ti páči, byť dole?" spýtal som sa a vošiel do nej jedným prstom. Zalapala po dychu.
"Áno!" vykríkla bez toho, aby vôbec rozmýšľala nad tým, čo som povedal.
"Áno, tam." Vzdychla už o niečo tichšie. Druhou rukou som jej rozopol podprsenku a odhodil ju niekam preč. Rukami si automaticky zakryla prsia. Povzdychol som si.
"Nehanbi sa," šepol som jej a nežne ju pobozkal na krk. Zachvela sa. Pomaly som pridal druhý prst a trošku zrýchlil. Jej ruky sa automaticky presunuli na posteľ. Zvierala v nich prestieradlo. Pohybovala sa oproti mojim prstom. Snažila sa, aby som ešte viac zrýchlil. Sem tam slastne vzdychla a mne bolo v nohaviciach čím ďalej, tým tesnejšie. Prestal som a dostal som facku.
"Héééj! Ani nevieš, čo som chcel spraviť! Užila by si si to oveľa viac! Ale teraz už to nespravím," povedal som nahnevane.
"Logan, prosím!" zakňučala.
"Budeš poslušná?" spýtal som sa.
"Áno, len už rob," zašepkala.
"Zavri oči," rozkázal som jej. Poslúchla. Stiahol som z nej tie tangá a roztiahol jej nohy. Hlavou som sa vkliesnil medzi ne a začal ju dráždiť jazykom.
"BOŽE!" zavzdychala. Jej ruky sa ocitli v mojich vlasoch, zatiaľ čo môj jazyk kmital v jej vnútri. Začala moju hlavu tlačiť stále viac a viac k svojmu lonu. Krútila sa, vrtela, ťahala ma za vlasy.
"Logan!" zvrieskla na celú izbu. Jej telo ochablo, jej steny sa stiahli okolo môjho jazyka. Oči zavreté, na perách slastný úsmev, aj keď ledva lapala dych. Rýchlo som sa zbavil prebytočného oblečenia. Ľahol som si späť k nej a začal jej nahé telo zasypávať bozkami.
"To šteklíííí!" zasmiala sa, keď som ju bozkával v okolí pupku. Snažila sa ma prevaliť na chrbát. Vedel som, čo chce spraviť.
"Dnes nie. Možno nabudúce," šepol som jej. Vzdala sa teda pokusov o oplatenie. Opatrne som ju znova zaľahol a nasmeroval svojho kamoša k jej vstupu. Začal som do nej vstupovať. Sykla a do očí sa jej nahrnuli slzy. Po stehne jej stiekla kvapka krvi. Toto som nečakal. Nemyslel som, že je ešte panna. Zotrel som jej slzu, čo jej stiekla po líci a nežne ju pobozkal na ústa. Podarilo sa mi vyvolať medzi nami bitku jazykov, čím som z časti odpútal jej pozornosť od bolesti, ktorú zrejme cítila. Kým naše jazyky bojovali, pomaly som do nej vstupoval. Sem-tam zakňučala do bozku a jej nechty sa zaryli do môjho chrbta. Chvíľku som počkal, potom som sa pokúsil priraziť. Zaklonila hlavu dozadu a vzdychla. Takže bolesť už prekonala. Začal som pravidelne prirážať. Naše telá do seba zapadali, akoby k sebe patrili. Treli sme sa o seba, čo nás ešte viac vzrušovalo. Nič sme nevnímali, len seba. Len to, že sme spolu, práve tu a práve teraz. Užívali sme si každučkú sekundu. A potom... Ten krásny pocit. Obaja sme sa v tú istú sekundu vznášali v nebi. Orgazmus! 8 písmen a toľko pocitov! Z posledných síl som sa prevalil vedľa nej, aby som ju nezavalil svojou váhou. Ona sa hneď pritúlila ku mne.
"Milujem ťa," zašepkal som tie dve slovíčka do ticha dívajúc sa jej do očí.
"To som chcela povedať ja," šepla a nadurdene odula spodnú peru.
"Ešte stále som modro - rúúúžový?" spýtal som sa.
"Nie, už nie," šepla trošku rozpačito.
"To je dobré. Nechcel by som tak ísť medzi ľudí, vieš?" zavtipkoval som.
"Blázon!" zasmiala sa a šťuchla ma do ramena, "ale môj blázon," dodala šeptom. Usmial som sa a pobozkal ju na čelo. Oboch som nás prikryl. Po chvíľke sme sa už obaja pobrali do ríše snov...

Čo dodať? Beatrix, už od teba chytám perverznosti -_- :D ♀Alex♀

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára