streda 19. marca 2014

You light up my world... Part 41

Title: You light up my world
By:♀Alex♀
Part 41 - No here!

Špeciálne venovanie Beatrix, aby úspešne zvládla tieto dve maturitné dni...


V minulej časti
"Vy ste už doma?" ozvala sa mama.
"Hej, zbehli sa faninky," povzdychol som si.
"Ale boli veľmi milé," dodala Alex, "kde je moje zlatko?"
"V Zaynovej izbe. Uložila som ju spať asi pred 5 minútami," usmiala sa mama.
"Dobre, my budeme hore," povedal som a ťahal Alex za sebou do svojej izby. Lacey spala v prenosnej postieľke. Usmial som sa.



Pohľad Alex
"Idem sa osprchovať," povedala som a vytiahla si veci z malého kufra.
"Idem s tebou," zazubil sa.
"Zayn! Tvoji rodičia sú hneď o poschodie nižšie!" upozornila som ho.
"No a?" zasmial sa a vtiahol si ma do náruče.
"Ja s tebou proste nebudem mať sex v dome tvojich rodičov, keď sú len pár metrov od nás!" protestovala som, aj keď to šlo dosť ťažko, keď mi začal bozkávať krk.
"Kto hovoril o sexe? Ja som hovoril o sprche," zazubil sa ako neviniatko.
"Hm.. jasne... Obaja vieme, ako takéto spoločné sprchy končia,"argumentovala som.
"A chceš, aby tak skončila aj naša?" spýtal sa. Hej chcem! Alex, si v dome jeho rodičov! Nie, nechceš!
"Nie," odpovedala som.
"Dôveruj mi, nestane sa nič, čo nebudeš chcieť," pošepol mi do ucha. No tak teda diki. To si ma fakt upokojil. On veľmi dobre vie čo robí, darebák jeden. Z kufra si vyberá trenky a postrkuje ma k dverám kúpeľne.
"V tej kúpeľni sa nič nestane," varujem ho poslednýkrát.
"Samozrejme, zlatko," pošepne a postrkáva ma cez prah dverí.
"Si ťululum," zasmejem sa a začínam sa vyzliekať.
"Takto by si mala chodiť vždy," pošepne a obzerá si moje teraz už nahé telo. Pobavene sa na neho zahľadím.
"Vážne? Nechal by si ma takto sa premávať pred Harrym, Louisom, Niallom... Pred stovkami iných mužov?" spýtam sa. Na chvíľku mu padne sánka. Potom sa ale spamätá.
"Beriem späť! Takto ťa nesmie nik vidieť! Okrem mňa. Si moja! Len moja!"
"Nebodaj žiarliš?" pýtam sa pobavene.
"Ani netušíš ako veľmi," sykne a oči sa mu zúžia do tenkej čiarky. Zasmejem sa a vojdem do sprchového kúta. Po chvíľke sa ku mne pripája.
"Už ste sa upokojili, pán žiarlivý?" podpichnem.
"Áno, upokojil," pošepne mi do ucha a pobozká ma na krk. Zasmejem sa a začnem sa umývať. Cítim, ako ma pozoruje a pousmejem sa tomu. Berie mi hubku a umýva mi chrbát. Potom umýva sám seba. Beriem od neho hubku a tiež mi prebehnem po chrbte. Umývam svoje telo pod prúdom teplej vody a Zayn ma pozoruje. Hryzie si pri tom do pery a je nesmierne sexy. Snažím sa mu dívať do očí a ignorovať fakt, že je tam dolu to už stojí. Spraví krok ku mne a zohne sa pre bozk. Zbožňujem fakt, že je odo mňa vyšší. Páči sa mi to, ani vlastne neviem prečo.
"Kašlem na to," vydýchnem a vrhám sa k jeho perám. Cítim, ako sa Zayn uškrnie do bozku. Vzápätí jeho ruky končia na mojom zadku a nadviháva si ma vyššie. Nohy obmotávam okolo jeho pásu a Zayn ma opiera a stenu sprchového kúta. Zavrtím sa, tá stena je riadne studená.
"Ako rýchlo si zmenila názor," zasmeje sa.
"Ja nie som tá, ktorej tu niečo stojí," podpichnem.
"To niečo bude o chvíľu v tebe," zavrčí mi do ucha.
"Prečo tam ešte nie je?" dráždim ho. Zayn znova zavrčí a hneď na to nás spája v jedno. Sekavo sa nadýchnem. Vyhľadám jeho pery a spojím ich vo vášnivom bozku, aby som aspoň z časti utĺmila hlasné vzdychy. Cez to všetko si stále uvedomujem, ako blízko sú jeho rodičia a že nám sem môžu hocikedy vtrhnúť. A je to ešte vzrušujúcejšie. Riziko odhalenia mi vlieva do žíl dávky adrenalínu. Kvapky vody stekajúce po naších telách spôsobujú, že sa jeho telo ladne kĺže po tom mojom. Bradavkami sa obtiera o tie moje. Ďalší nový pocit, ktorý len veľmi ťažko vstrebávam.
Posledný príraz a ja mám pocit, že padám do obrovskej čiernej diery. Zatváram oči a užívam si voľný pád. Zaynova hlava padá na moje rameno. Funí mi do ucha, no mne je to teraz jedno. Užívam si voľný pád do neznáma.
Zayn opúšťa moje telo, čím ma vyťahuje z moje súkromnej čiernej diery a ja dopadám tvrdo na zem. Nie doslovne, lebo Zayn ma ešte stále drží v náručí a ja mam ešte stále nohy omotané okolo neho. Ale cítim sa tak. Neviem to ani vysvetliť. Keď je vo mne, prosto mám pocit, že je všetko ako má byť. Prosto cítim, že je to tak správne. My dvaja sme ako naše náhrdelníky. Osobytne sú to len zvláštne tvari na retiazke. Spojení dokopy však vytvárame niečo neopísateľné a krásne. Možno som naivná, no keď pozriem na Zayna, cítim, že som našla toho pravého.
Z rozmýšľania ma vytrhne fakt, že ležím na niečom mäkkom a Zayn sa nadomnou skláňa. Zabraná do úvah o nás som si ani neuvedomila, že sme sa presunuli späť do jeho izby.
Bez slova si ho pritiahnem k sebe a znova sa bozkávame. Jeho ruky skúmajú moje nahé telo a ja už opäť cítim, ako sa vo mne hromadí vzrušenie. Myslím, že začínam byť závislá na sexe s ním. Znova sa spájame v jedno telo a ja mám znova pocit, že to takto má byť.
"Milujem ťa," vydýchnem proti jeho perám a on sa do bozku usmeje. Necháva moje vyznanie bez odpovede, no ja viem, že on cíti to isté. Vidím to v jeho očiach. Jeho pery opúšťajú tie moje. Skláňa sa k mojmu krku a chvíľu sa venuje jemu. Pritom nás pomalými, nežnými prírazmi ženie dopredu smerom ku kraju útesu, z ktorého sa čochvíľa obaja zrútime do mora slasti. Pritiahnem si ho späť k perám a očami hypnotizujem tie jeho. Po chvíľke ich však musím zavrieť, aby som mohla pokojne prepadnúť cez okraj útesu tam dolu, do hlbín slasti a uspokojenia. Cítim, ako na mňa Zaynovo telo zťažka dopadne. Okamžite sa ale otáča a nakoniec ja ležim na ňom bez toho, aby zo mňa vyšiel. Zhlboka dýcha a jeho hrudník sa dvíha aj so mnou. Hlavu mám položenu na jeho hrudi a užívam si jeho prítomnosť.
"Milujem ťa," zašepká a pobozká ma do vlasov. Usmejem sa a nadvihnem hlavu, aby som mu mohla hľadieť do očí.
"Milujem ťa," šepnem a natiahnem sa pre bozk k jeho perám. Zliezam z neho a ľahám si s hlavou na jeho hrudi.
"Takto chcem s tebou zaspávať navždy," počujem Zayna, no moje vedomie je už také otupené, že nevládze odpovedať. Len s úsmevom privriem oči a ponorím sa do pokojného spánku.


Poznámka autorky: Zase taká perverznejšia časť.. :D Snáď sa bude páčiť... Chcem poznamenať, že príbeh sa blíži ku koncu... Teraz už vážne... Neviem, koľko ešte častí no nepočítam s tým, že bude mať viac ako 50 (maximálne 55) častí. Uvidím, ako sa mi to podarí rozpísať. Nemusíte však smútiť, myslím že poviedka, ktorú mám pre vás prichystanú ďalej sa vám bude páčiť...
Venovanie: tess; Lola; TessMalik, lalala, tamamalik, AlexandraMalikSmith
With all love Your Wild Pregnant Crazy Mofo ♀Alex♀ & little girl inside :) xx

1 komentár: