pondelok 6. októbra 2014

You killed my inspiration [Story of our parents] Part 15

Title: You killed my inspiration [Story of our parents]
By:  ♫BeaLex♀
Part 15 | Lies, lies, lies...


V minulej časti:
"Nie... nehovor že... Nie! Nie! NIE!..." vrieskala. Nevedel som ju utíšiť, nechcela ma počúvať. Neviem, čo ma to v tej chvíli pochytilo. Chytil som jej tvár pevne do svojich dlaní a pobozkal ju. Na chvíľu som sa nechal unášať chuťou jej pier. Boli tak dokonalé. Sophia sa neodtiahla, práve naopak. Začala spolupracovať. Náš bozk som začal, aj ukončil. Odtiahol som sa. Sophia na mňa civela bez jediného slova.
"Prepáč ale nevedel som, ako ťa upokojiť. Lucas žije. Je vo vážnom stave, no žije..." ubezpečil som ju.



zápisky v denníku:
"Už počas večere som videla, že je akýsi nesvoj. Šli sme k nemu a donútila som ho, aby mi povedal, čo ho trápi. Povedal mi, že sa zamiloval do jedného dievčaťa. Odprisahal mi, že sa medzi nimi nič vážne nestalo, že ma nechcel podviesť. Chcel mi to povedať len nevedel ako. Pokojne sme sa o tom porozprávali a dohodli sme sa, že zostaneme kamaráti. Povedala som mu, nech ma odvezie domov, aby mohol ísť za ňou. On ma presviedčal, aby som ostala, no ja som sa nechcela nechať presvedčiť a pozri teraz... Nebyť mojej hlúposti mohol byť teraz s ňou... Ako je na tom vlastne?" spýtala  som sa. Dúfala som v nejakú kladnú odpoveď. Snáď, že je na tom lepšie ako ja, alebo niečo. Harryho tvár však na chvíľu stuhla. Potom nahodil ten jeho ´teraz poviem niečo veľmi vážne´ výraz.
"No, vieš..." habkal a mne hneď došlo, čo chce naznačiť. Lucas je mŕtvy...
"Nie... nehovor že... Nie! Nie! NIE!..." začala som panikáriť. Nie! Čo som to preboha vyviedla. Ja som ho zabila! To všetko je moja vina. Len a len moja. Navždy za to budem pykať! Zabila som človeka... ZABILA SOM ČLOVEKA!
Panikárila som a absolútne som ignorovala Harryho pokusy upokojiť ma, až kým som nepocítila jeho ruky na mojich lícach a jeho pery na tých mojich. Jeho pery chutili tak božsky. On ma bozkával. Prvá a jediná láska môjho života ma pobozkala. Po chvíľke sa odtiahol a díval sa na mňa zvláštnym pohľadom.
"Prepáč ale nevedel som, ako ťa upokojiť. Lucas žije. Je vo vážnom stave, no žije..." povedal Harry. Dopekla, ako teraz môže hovoriť o Lucasovi? Po tom, čo sa stalo on chce hovoriť o Lucasovi? Čo tak baviť sa o našej budúcnosti, Harry? Práve si ma pobozkal...
"Ľahni si a skús sa ešte vyspať. Potrebuješ nabrať sily ak chceš, aby ťa zajtra pustili. Ja už pôjdem. Máš tu Louisa a El. Šli len zistiť, ako je na tom Lucas. O chvíľku sú tu," povedal postavil sa zo stoličky, pobozkal ma na čelo a opustil miestnosť. Ostala som sedieť na posteli ako prikovaná. Až po chvíli mi došlo...
Je to Harry Styles. Bozk ktorý dal tebe nebol nič oproti tomu, aké dostávajú jeho zlatíčka. Už sa konečne preber, Sophia. On v tebe nikdy nebude vidieť ženu.


Pohľad Charlotte

Zhrozene som zavrela denník. Je pravda aspoň niečo z toho, čo nám rodičia narozprávali alebo je to všetko lož, ktorou sa snažili zakamuflovať celú svoju minulosť?
Do školskej tašky som si pribalila nejaké veci a aj mamin denník. Nehrozí aby som zajtra prišla spať domov. Presvedčím aj Lucasa a presvedčíme mamu, aby sme mohli prespať u Cama. Veď zajtra je piatok takže nebudem mať ďalší deň školu. Potrebujem sa dostať odtiaľto na pár dni preč. Od nich na pár dní preč.


xxx


Ráno som presvedčila mamu, aby sme s Lucasom mohli prespať u Cama. Musela som ale mame odprisahať, že s Camom nebudeme spať v jednej izbe a ak už, tak naozaj len spať. Bože, to bolo trápne. Myslela som, že to sme už vyriešili.
Potrebujem mať pokoj od našich. Aj keď sa teraz nehádajú, stále je doma divná atmosféra. Potrebujem mať pokoj  na čítanie matkinho denníku a hlavne na to, načo všetky tie klamstvá boli dobré... Nechápem... Čo je dobré na klamstve? Nikdy nič...


Poznámka autoriek: Pfuujjj... Sme hrozné, my vieme. Nebudeme sa ospravedlňovať, a sľubovať, že ďalšie časti budú čoskoro, pretože to tak nevyzerá. Máme na seba čoraz menej času a aj keď na seba čas máme, obe sme uťahané a nevieme nič napísať. Snáď ste už úplne nezanevreli na tento príbeh a máme ešte pár verných čitateľov.S láskou, ♫BeaLex♀

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára