streda 3. decembra 2014

You killed my inspiration [Story of our parents] Part 17


Title: You killed my inspiration [Story of our parents]
By:  ♫BeaLex♀ 
Part 17 | The total true





V minulej časti
"Harry!" zvrieskla som na celý dom, keď ma pohltil orgazmus. Na moje prekvapenie on vykríkol moje meno v tej istej chvíli a tiež sa urobil. Udýchane sa zvalil vedľa mňa. Chvíľu sme obaja vydýchavali. Pretočila som sa k nemu a hlavu si zložila na jeho hruď. Harry si nahlas vzdychol a vymámil sa z môjho objatia. Vstal z postele a začal sa obliekať.
"Čo robíš?" spýtala som sa.

_________

"Čo by som mal robiť. Týmto si si zaplatila moje mlčanie o tom tvojom blogu. Dúfam, že si od tohto nečakala niečo viac," zasmial sa. Len som na neho nechápavo hľadela.
"Si úbožiak," sykla som po ňom.
"Možno. A ty si zas dobrá v posteli. Môžeme si to niekedy zopáknuť," povedal a drzo sa usmial.
S tebou? Už nikdy. Vypadni," sykla som na neho.
"Nezabúdaj, že si v mojom dome," odpovedal mi.
"Ale vo svojej izbe, takže vypadni!" zvrieskla som na neho.
"Ako myslíš, kurvička," povedal a odišiel. Nemohla som tomu uveriť. Schúlila som sa do klbka a rozplakala sa. Ako som mu mohla na to skočiť. Mala som vedieť, že ma chce len aby si mohol spraviť ďalšiu čiarku na stene. Hral sa so mnou, ako vtedy v nemocnici. Čo som si myslela? Že on ku mne cíti to, čo ja k nemu?




Šokovane som denník zavrela. Môj otec vlastne moju mamu využil. Bol toto sex, z ktorého sme vznikli my dvaja? Ja a Lucas? Môj bože, oni sa nikdy neľúbili. Teda, on mamu nikdy neľúbil. Prečo sú vlastne spolu? Len kvôli nám? Prečo sa vlastne vzali? Prečo mali Darcy? Bola som zmätená.
Roztrasenými rukami som znova otvorila denník a vyhľadala zápis z nasledujúceho dňa...


Keď som sa zobudila, bolelo ma celé telo od večerného plaču. Rýchlo som šla do kúpeľne a trošku sa upravila. Teda, poriadne sa upravila. Dala som si dosť veľkú vrstvu púdru, aby som zakryla kruhy pod očami. Obliekla som sa a zišla dolu do kuchyne.
"Dobré ránko, Sophia. Ako si sa vyspala?“ spýtal sa Liam.
"Dobré ránko, teda, ako komu,“ povedala som. Liam s Louisom sa na mňa zadívali zo zdvihnutým obočím.
"Neriešte. Len zlý sen,“ štipla som rýchlo a pustila sa do jedla. Všetci už boli dolu, okrem toho úbožiaka. Ten sa však o chvíľku dovalil.
"Bré ránko všetkým,“ povedal s najžiarivejším úsmevom. Chalani mu odzdravili, len ja nie.
"Bré ránko, Sophia,“ pozdravil ma osobitne a čakal, na moju odpoveď.
"Paľ do pi*i, ty úbožiak,“ sykla som na neho a zdrhla k sebe do izby. Hodila som sa na posteľ a znova začala plakať.


Ďalšie zápisky boli veľmi strohé, alebo žiadne. Buď mala napísanú jednu vetu, alebo len preškrtnutý dátum, či čas.
Takto vyzerali zápisky asi dva týždne. A konečne prišla posledné dve strany. Posledné dve stránky, v ktorých mohlo byť všetko, alebo nič. Nadýchla som sa a začala čítať...


Už nevládzem. Nechcem takto žiť. Styles, ak toto budeš niekedy čítať, vyhral si. Vyhral si, nezvládla som to. Chcela by som tvrdiť, že mi nezáleží na tom čo sa stalo, že ma to nezničilo, že sa ma to ani nedotklo, no nemôžem. Zničil si ma Styles! Lenže takto to neostane. Teraz zničím ja teba. Všetci sa dozvedia o tom, čo si mi spravil. Všetci sa dozvedia, že si ma zničil!




Pohľad Harry – v ten deň
„Ach! A to som sa tešil, že tá čúza už prestala písať. Po dvoch týždňoch je tam zas nový príspevok,“ vzdychol si Zayn.
„Čo píše? Nejakú poviedku, alebo čo?“ spýtal som sa. Fakt by ma zaujímalo, čo tam zas Sophia napísala. Ale hlavne ma zaujíma, prečo po tom večeri prestala písať.
„Nie, nie je to ďalšia poviedka, len vysvetlenie, prečo prestala písať,“ povedal Zayn.
„Tak to prečítaj, to znie zaujímavo. Možno si konečne uvedomila, že to niektorým ľuďom môže vadiť,“ povedal som.
„Nie, to nie. Podľa toho čo píše, jej niekto musel veľmi ublížiť,“ povedal Liam a začal čítať jej príspevok.
„Prepáčte mi lásky moje, že som už týždne nič nenapísala. Vážim si vás, mám vás rada, za to, že moje poviedky čítate a viem, že je nefér, že nič nepridávam, ale ja proste nemôžem. V ten večer, keď som pridala posledné tri poviedky sa stalo niečo, čo mi zmenilo život. Ja hlúpa som si myslela, že tomu človeku konečne doplo, že ho naozaj úprimne milujem, ale nie. On chcel len jedno. Vzal si čo chcel a odišiel. Odporne ma využil. S jeho nepeknými slovami, ktoré povedal pred tým, ako odišiel, odišla aj moja inšpirácia. 'Dúfam, že si od tohto nečakala niečo viac.' povedal mi a mne sa v tej chvíli zrútil svet, ako domček z karát. Nazval ma kurvičkou a potom odišiel. Ja viem, že si ten úbožiak nezaslúži moje slzy, ale ja neplačem kvôli nemu. Plačem kvôli tomu, že nedokážem napísať jedno slovíčko príbehu, pretože s mojim zlomeným srdcom si odniesol aj dôvod, pre ktorý som písala. Je mi to ľúto dievčatá, ale ďalšie poviedky, už zrejme nebudú... a smutný smajlík na konci," dočítal Liam. Cítil som sa, akoby ma niekto oblial studenou vodou. Ona ma ľúbi... Ja som debil!




Poznámka autorky: Beheheheh :D Kto súhlasí s poslednou Harryho vetou? My áno :D. Všetko sa začína mierne komplikovať... Čo myslíte, ako sa to vyvinie ďalej?? 
Venujeme: Carol-SteCarol a sona
♫BeaLex♀

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára